Jong Volwassenen

Het feit dat je slim bent is niet altijd even leuk.

Mensen hebben hoge verwachtingen van je en als je daaraan niet kunt voldoen voel je je niet fijn. Mensen zijn vast teleurgesteld als jij – die immers zo slim is – iets niet voor elkaar krijgt. Misschien ga je daardoor zelfs wel uitdagingen uit de weg. Of heb je altijd gedaan alsof je helemaal niet zo slim bent en ben je zelfs aan jezelf gaan twijfelen.

Het kan een grote opluchting zijn om eens met iemand te praten die je snapt. En iemand die jou jezelf laat begrijpen. Die ‘erdoorheen prikt’. Een ervaren persoon die je helpt de dingen weer te zien zoals ze zijn. Bij De WijsWijzer vind je zo iemand.

Juni 2013 ;een reactie van een blije moeder. Haar zoon van 21 was al twee keer met een studie gestopt en vroeg zich af of studeren hem wel zou lukken. We hebben de kennismakingskaartjes erbij gepakt en aan de hand van de antwoorden op zoek gegaan naar zijn talenten. Geluisterd vanuit mijn hart met de kennis over hoogbegaafde jong volwassene en hun onzekerheden.

"Zijn ervaringen met jou zijn echt supergoed voor hem geweest, hij heeft het er nog vaak over dat het hem enorm heeft geholpen om op een andere manier naar zichzelf, en anderen, te kijken en hoe hiermee om te gaan. Voor het eerst in hele lange tijd voelde hij zich begrepen en gehoord! Met heel veel dank aan jou!!!!! Chapeau! Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen!"

Vier coach sessies van 1 1/2 uur kan dit opleveren.

"...Wijsheid begint met verwondering..."