Masterclass: Levenslang Hoogbegaafd.

De WijsWijzer verzorgt een unieke masterclass voor professionals die hoogbegaafdheid beter willen leren begrijpen en daarvoor praktische handvatten kunnen gebruiken in hun werk.
Tijdens deze masterclass maken we samen het verschil voor het hoogbegaafde kind. We leren om door een andere bril naar deze kinderen te kijken. Vanuit de overtuiging dat er meer nodig is dan alleen het IQ als we het hoogbegaafde kind willen begrijpen, echt begrijpen. 
Iedereen kijkt anders naar het hoogbegaafde kind. Wat is jouw visie op hoogbegaafdheid? Met welke gedachte doen we het hoogbegaafde kind recht?
We kijken allemaal anders en zien dus ook iets anders, we zijn immers professionals met ieder onze eigen achtergrond. In onze ontdekkingsreis tijdens deze masterclass duiken we ook in de wetenschap. Maar we kijken verder. Want er is meer, veel meer dat helpt om een hoogbegaafd kind echt zien.
We doen dat door coöperatieve werkvormen, korte filmpjes, prikkelende quotes en vooral door erover in gesprek te gaan zodat je zelf ontdekt wat voor jou de eye-opener is na vandaag.

Opgeven kan via deze link.
Tot 1 september maak je gebruik van de vroegboekkorting
Klik hier om de flyer te downloaden.

 
                                                                                                                                                                                         Masterclass De WijsWijzer


"...Wijsheid begint met verwondering..."