De WijsWijzer coacht ook volwassenen.

Ik voelde me altijd al anders. Ik snapte niet hoe andere mensen redeneerden en zij snapten mij niet. Het heeft nogal een impact op mij en mijn leven, dat hoogbegaafd zijn. Wie kan mij helpen?

De WijsWijzer begeleidt alle betrokkenen. Vanuit het hart. Ouders, kinderen én (jong)volwassen hoogbegaafden.

Binnenkort lees je er hier meer over.

Ik ken Marianne van een training die zij gegeven heeft aan het toenmalige team waar ik in werkte. Al snel wist Marianne ons te prikkelen en ons te inspireren in het onderwijs aan (hoog)begaafde leerlingen.
Enige tijd later kwam ik een quote op haar Facebookpagina tegen die mij raakte. Ik heb contact met Marianne opgenomen en ben bij haar aan het werk gegaan met mezelf. Marianne heeft mij geleerd om meer positieve aandacht aan mijzelf te geven en we hebben mijn kwaliteiten en talenten uitgelicht. Keer op keer deed Marianne dat met veel respect en positiviteit, telkens op een andere manier. Marianne wist mij vol vertrouwen aan te moedigen dat te doen wat ik echt graag zou willen. Dat was vaak meer of anders dan ik al deed. Marianne is een fantastische vrouw die haar kennis graag deelt met anderen maar ook als coach weet zij de juiste snaar te raken en jou verder te helpen.
Janine van Hal

Janine van Hal