Heb je als ouder, grootouder, opvoeder, oppas of leerkracht te maken met een Pientere Peuter, Knappe Kleuter of Hoogbegaafd Kind? Dan is koffie met herkenning een fijne gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Ervaringen uitwisselen en je vragen kwijt kunnen aan een deskundige. Heerlijk toch?

In februari 2015 is de eerste in de reeks koffie met herkenning gestart. En dat was een schot in de roos! 18 opvoeders maakten onder het genot van een kopje koffie of thee kennis met anderen die zorgen voor kinderen met (een vermoeden van) een ontwikkelingsvoorsprong, begaafd of hoogbegaafd.

Hier kun je je verhaal kwijt en ervaringen uitwisselen. Het is geen workshop over hoogbegaafdheid maar er wordt wel naar jouw vraag geluisterd en geprobeerd daar, al dan niet samen met de andere ouders, een antwoord op gegeven.

De belevingswereld van een hoogbegaafd kind is zo anders dan van een gemiddeld kind. Daarom heb je soms de behoefte om eens in alle openheid van gedachten te wisselen. Daarvoor is koffie met herkenning nou precies bedoeld.

Waar en wanneer?

Tijdens het opvoedcafé van het CJG en de GGD i.s.m het CJG Culemborg.
Datum: dinsdag 3 maart 2020
Locatie: Bolderburen
Adres: Prijsseweg 1, Culemborg
Tijd : 9.15 – 10.30 uur

Het is fijn als je je even aanmeldt. Dat kan via: marianne@dewijswijzer.nl.
Ook als je vooraf al een vraag hebt kun  je mijn mailen.

Er is geen oppas. Voor een goed gesprek is het fijn als je zonder kleine kinderen komt. Deze bijeenkomsten zijn gratis. Schuif aan, laat je verwonderen en neem gerust iemand mee. Ook jouw kind mag gezien worden.

Voor meer informatie over de training, individueel of voor meerdere kinderen, kunt u contact met ons opnemen.
Via de mail: marianne@dewijswijzer.nl
of
Bellen: 06 16 99 49 28