Uit eigen ervaring

Marianne Rietveld weet heel goed wat hoogbegaafdheid is

Marianne Rietveld

Oprichter van de WijsWijzer is Marianne Rietveld. Zij kwam in het onderwijs en haar gezin in aanraking met hoogbegaafdheid en heeft zich bekwaamd om alle aspecten ervan te kunnen doorgronden. In haar praktijk werkt ze als Kindertalentenfluisteraar, “Ik ben 9”- specialist, coach, trainer, begeleider en adviseur voor schoolteams, ouders en kinderen, met als specialisatie hoogbegaafdheid en talentontwikkeling.

Daarnaast adviseert en begeleidt ze leerkrachten en vanuit haar ervaring binnen het onderwijs geeft ze adviezen en praktische tips. Ze schrijft samen met scholen begaafdenbeleid, is gespecialiseerd in het opzetten van plusklassen, en richt zich op de begeleiding van ouders, kinderen, volwassenen en ook jongvolwassenen die worstelen met hun ‘anders zijn’.

Ze wil een bijdrage leveren aan het bewustwordingsproces over wat hoogbegaafdheid kan inhouden en welke gevoelens en behoeftes daarbij kunnen horen. Zodat de omgeving de ruimte kan geven en begrip kan tonen en iedere hoogbegaafde, van welke leeftijd ook, zich begrepen en gezien voelt en het gevoel heeft dat hij of zij mag zijn wie hij is. En zichzelf steeds beter begrijpt.

Dianne Garsen

Dianne is een sfeervoeler, een kennisspons, een creatieve maker en een bewuste beweger. In een notendop zijn dat de woorden die bij haar horen. Zij komt vanuit het onderwijs als leerkracht en heeft daarna opleidingen gevolgd op gebied van coaching op sociaal en cognitief vlak. Zij ziet graag  wie jij werkelijk bent als persoon en heeft zich gespecialiseerd in hooggevoelige en hoogbegaafde mensen. Vanuit een scholenstichting werkt Dianne als hoogbegaafdheidsexpert en is hierin ook opgeleid door Marianne Rietveld.

Jou bewust maken van je kracht en talenten, zodat je kunt leven vanuit innerlijke rust en geluk: dat is waar Dianne met jou voor wil gaan. Dianne is vanaf januari 2019 iedere vrijdag werkzaam bij De WijsWijzer.

Haar spreuk is: door jezelf bijzonder te maken word je vanzelf groots!!

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten?

Schrijf  je dan in voor de nieuwsbrief.