Project omschrijving

Hoogbegaafd zijn kan als een stempel op je hele leven werken. Je hebt je altijd anders gevoeld en dat is nogal wat. Op school, in relaties, werk, overal heeft het zijn invloed. Dat voor jezelf weten te plaatsen en op een positieve manier inzetten, daar kun je best wat hulp bij gebruiken.

Wandelcoaching is een prettige en zeer succesvolle methode om te kijken naar de situatie en je overtuigingen onder de loep te nemen. Tijdens het wandelen komen je hersenen tot rust en worden je gedachten helderder. Je focus wordt scherper en je concentratie verbetert.

Samen met de reflectie van je coach kom je tot inzichten die beklijven. Door de combinatie van bewegen, praten en focus kom je tot echte authentieke inzichten die bij jou passen. En dat zijn nog maar een paar van de positieve effecten van wandelcoaching.

Locatie

De locatie van de wandelcoaching is het recreatiegebied De Meent in Beusichem. Een prachtig buitengebied met bankjes, water, zand en wandelpaden. Door het buitenzijn volgen we een heel natuurlijk tempo. Je gebruikt al je zintuigen en de natuur geeft een aangename positieve energie.

Past wandelcoaching binnen de coronarichtlijnen?

Ja! Want:

  • We volgen de richtlijnen van het RIVM
  • We geven geen hand bij de begroeting en het afscheid
  • We houden anderhalve meter afstand tijdens de wandeling
  • We maken de materialen die we gebruiken schoon met desinfecterende spray
  • Die spray heb ik bij me, zodat we ook onze handen kunnen ontsmetten
  • En bij klachten? Zeggen we de afspraak af. Helaas! Maar onze gezondheid gaat voor.

We moeten er allemaal goed op letten. Maar binnen de richtlijnen hebben we gelukkig genoeg mogelijkheden voor goede coaching die helpende inzichten oplevert.

 

Neem contact op

Voor meer informatie over de training, individueel of voor meerdere kinderen, kunt u contact met ons opnemen.
Via de mail: marianne@dewijswijzer.nl
of
Bellen: 06 16 99 49 28