Workshop ZijnsWijzers

Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met ZiWi en De ZijnsWijzers of voor wie nóg meer praktische handvatten wil krijgen om deze tool in te zetten. Thuis, op school of in je coachingspraktijk. Als leerkracht bijvoorbeeld tijdens de gouden weken in de klas, waar je door middel van wiebeloogjes elkaar beter kunt leren kennen. Of als kind of ouder in de klas of met anderen in je binnenste kring. Met de ZijnsWijzers leer je om op een speelse manier inzicht te krijgen in het gedrag van het hoogbegaafde kind en de achterliggende gevoelens.
Deze tool geeft ook gelegenheid tot zelfreflectie en is daarmee een waardevol onderdeel van de workshop. Je gaat dan ook zelf het ervaren van het gebruik van de ZijnsWijzers met je kan doen. Na afloop ken je de intentie waarmee de ZijnsWijzers zijn ontwikkeld. Uiteraard zijn jouw eigen ZijnsWijzers tijdens of na afloop van de workshop te verkrijgen.

Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen rondom de thema’s die actueel zijn tijdens de workshop.

De kosten voor deelname bedragen €49,95.

Data en tijden

De eerstvolgende workshop ZijnsWijzers is op woensdagavond 22 november van 19u30-21u30. Wees welkom!

Locatie

Kersen & Theetuin Molenweg
Molenweg 28
4111 KP Zoelmond

Bekijk hier reviews over de WijsWijzer

 

 

Voor meer informatie over de training, individueel of voor meerdere kinderen, kunt u contact met ons opnemen.
Via de mail: marianne@dewijswijzer.nl
of
Bellen: 06 16 99 49 28