Blij met Mij!-Editie HB

Het blad Gifted@248 heeft het zomernummer van 2016 ruimte gegeven voor een artikel over Blij met MIJ!-HB onder de titel 'Hoogbegaafde kinderen weer lekker in hun vel'  

Klik op de link om het artikel te lezen Hoogbegaafde kinderen weer lekker in hun vel 
 
 
                               De training van januari 2019 is inmiddels vol!                     

           BMM januari 2019
Omdat deze Blij met Mij! training speciaal voor hoogbegaafde kinderen is zal er voorafgaand aan de training een intake | kennismaking met uw kind zijn. Deze vallen buiten de kosten van de Blij met Mij! training en zullen apart gefactureerd worden.

Klik hier voor meer informatie over de training.


Ouders vertellen: 
'Prachtig die Blij met MIJ! Je ziet kinderen groeien. De erkenning, herkenning en de veiligheid om jezelf te mogen zijn. Mijn kind vindt het geweldig en maakt daardoor grote stappen. 
Een aanrader voor iedereen'. Noor, de moeder van Luke

'Als ouder heb ik in deze Blij met MIJ! vooral veel herkenning gevonden. Niet alleen bleken (bijna) alle kinderen net zulke wiebelkonten te zijn als onze zoon, maar ook liepen zij en hun ouders tegen dezelfde problemen aan. School wat niet gaat, een kind wat niet happy is, heel veel herkenning.

En ook al is het probleem natuurlijk niet weg, de her- en erkenning vinden bij een ander maakt je last een beetje lichter.

In de lopp van de weken merken we veranderingen bij onze zoon, onszelf maar ook bij onze andere twee dochters. wat steeds beter gaat is het geven van complimenten en het ontvangen ervan. Als ouders worden we beter in het om het gedrag heenkijken. En steeds vaker zien we zwarte gedachten aankomen en kunnen we het gedrag beter leiden.
Onze zoon heeft tijdens de middagen genoten van de contacten met peers. De eerste bijeenkomst was nog erg spannend en bij de laatste bijeenkomst vond hij het heel jammer dat het afgelopen was. Dat hij de volgende keer  mag komen helpen vind hij helemaal geweldig! 

Blij met Mij! heeft onze zoon en ons als gezin een stap vooruit laten zetten. Dank daarvoor! Ingeborg, de moeder van Fedor.

We vinden het een prachtige training en zouden ‘m gunnen aan ieder kind. Het zou de wereld een stukje mooier maken! De training geeft het kind inzicht in zichzelf, maar ook in anderen. Want wat blijkt: dat boze jongetje is eigenlijk net zo onzeker, maar ook dat meisje dat continu grappig doet heeft het eigenlijk helemaal niet zo makkelijk. Wat heerlijk dat alle kinderen hetzelfde voelen, dat ze hun gevoelens zo open met elkaar kunnen delen en zichzelf herkennen in de ander. En wat vond Milo ervan? “Ik vind het bijzonder dat ik al de tweede trainingsdag het gevoel had dat ik nieuwe vrienden had!” Fijner kan niet toch?  Esther, de moeder van Milo


Groeizinnetjes.

We werken in Blij met Mij! heel veel met groeizinnetjes. 
Want groeizinnetjes zijn positief (gelukkig!), ze geven de beweging aan die het kind aan het maken is EN ze hoeven het nog niet te kunnen. Dit geeft heel veel ruimte!

Image-1    1 34     20151119 133051


  BMM kindertraining  1 

Ouderavond & Kindermiddag: De kracht van Blij met MIJ! is dat we het apart en toch samen doen.

 Website ouders BMM-2

Elfje BMM
Zomaar een elfje tussen de bloesem. Zij helpt ons met het vinden van gekleurde gedachten.


Blij met MIJ! ook in de plusklas!

Voor een stevig en positieve start aan het begin van het nieuwe schooljaar kan een BMM!-HB training ook bij u/jou op school verzorgd worden.

Neem gerust contact met ons op.
marianne@dewijswijzer of bel 06 16 99 49 28

Elfje  Blij met mij    
MARIANNE RIETVELD HOOGBEGAAFDHEID

"...Wijsheid begint met verwondering..."