In deze video laat Marianne zien wat er in het doosje met de ZijnsWijzersJunior zit. Zoals bijvoorbeeld de centrale kaart en de vijf puzzelstukken. Ook bevat het doosje een kwartetspel. Op deze kwartetkaarten staan prachtige tekeningen en uitspraken voor kinderen om te leren wat de karaktereigenschappen betekenen.

De vijf karakterkaarten zitten er, net als in de ZijnsWijzers, ook weer in. Op de achterkant van deze kaarten is in kindertaal beschreven wat het karakter nu precies betekent. De karakterkaarten zijn zó vormgegeven, dat ook de jonge lezer ze zelf kan lezen. Wie weet ervaren ze meteen al herkenning!

En natuurlijk ontbreekt ook ZiWi niet. Marianne vertelt verder over de veertien speltips, die het doosje bevat. Voel je ook vrij om nog meer spellen te bedenken en de kaarten naar eigen inzicht of idee toe te passen. Het gaat tenslotte om het in verbinding komen en in gesprek raken met elkaar.

De ZijnsWijzersJunior zijn ook te combineren met de ZijnsWijzers. Hoe? Dat vertelt Marianne in de video.

Ben jij ook enthousiast geworden? Hier kun je zowel de ZijnsWijzersJunior als de ZijnsWijzers aanschaffen. Ook leuk om cadeau te doen…